התחום של מזון ותזונה הוא אחד מנושאי הליבה המשפיעים ביותר אנרגטית על מצב ההוויה האנושי.
מה מגדיר את הזהות שלנו, הביולוגיה, המודעות, מהי הזנה, באילו מישורים היא מתקיימת, מהו מטבוליזם אורי, מה לאכול, כמה לאכול, מתי לאכול, למה לאכול, איזה מזון תומך באיזה מצב מודעות, האם יש מזון רע ומזון טוב, האם יש אידיאל תזונתי, האם עליי להיות נאמנה לתפריט קבוע, מה היחס בחיי בין תזונה של חומר לאור וכיצד מודעות בתזונה יכולה לתמוך בתהליכי התפתחות כהוויה של אור.
תזונה עשוי להיות אחד מן המחוזות המאתגרים ביותר בתהליכי התפתחות והתכוונות לשינוי, מאחר והיא מבוססת על הרגלים עתיקי יומין בין הגוף לשדות מהם הוא נוצר. שינוי בהרגלי תזונה הוא בעל השפעות מרחיקות לכת מאחר ומשמעותו שינוי בהרכב החומרים שבונה את הגוף, שהוא כלי התפישה שלנו, או לכל הפחות משפיע מאוד על התפישה שלנו את הקיום בממד זה המכונה חיים.
כל שינוי בתזונה מעורר בדרך כלל הרבה אתגרים, ומכניס אותנו לא פעם למאבקים בעצמנו, או קשיים אל מול גבולות והתמדה.
בסמינר אשתף במסע המודעות שאני עוברת אל מול תחום התזונה, מזון ופראנה, וביחד נבחן את ההיבטים השונים של מזון ותזונה, הרגלים, השפעות והשלכות, ונגיש כלים ליצירת שינויים בשדה הסבוך הזה. נתייחס לתחום כפקעת חוטים שעבודה עדינה וסבלנית יכולה לפרום אותה ולחבר אותנו לאפשרויות הזנה ותפישה חדשות.
כמו כן נדון ברעיון של פראנה, מה הוא מאפשר ואילו צעדים אפשר לקחת לקראתו.
סמינר זה הועבר בדצמבר 2022, וניתן ללמוד אותו מהקלטה.
פרטים טכניים חשובים! שימו לב! קראו בסבלנות כדי לחסוך קשיים ועוגמת נפש
1. הסמינר מצולם, מוקלט ונשאר זמין לרכישה על האתר, הוא לא נשלח למייל.
2. כדי לצפות בסמינר עליכם להתחבר לאתר עם פרטי ההתחברות שלכם. לא הצלחת לצפות בהקלטות השיעורים או למצוא את המייל עם פרטי ההתחברות? לצפייה בסרטוני הדרכה
3. על מנת למנוע עוגמת נפש מיותרת בדקו שהזנתם כתובת מייל מדויקת, אחרת לא תקבלו אישור הרשמה, קבלה, קישור וסיסמא לזום.